Segítség az Ukrajnából érkezőknek
Допомога українцям - Help for Ukrainians

A beérkezett információkat összegyűjtjük, és összekötjük az érkező rászorulókkal vagy segítségnyújtással foglalkozó professzionális szervezetekkel.

Együttműködő Facebook csoport:
Segítségnyújtás (Ukrajna,Kárpátalja)🙏🏻 Допомога українцям
Ingyen utaztatlak 🚘 Fizetni Tilos ‼️/безкоштовний транспорт 🇺🇦🇭🇺


🇭🇺 A Magyar Kormány február 24-én éjjel rendeletben menedékesként ismerte el az Ukrajnából menekülő emberek többségét. Ez egy, a menekült státusztól eltérő, ideiglenes, gyorsan adható védelmi forma, amiről a főbb tudnivalókat Magyar Helsinki Bizottság az alábbi nyelveken összegezte:

🇬🇧 The Hungarian Government recognised the majority of people fleeing Ukraine as eligible for temporary protection by a decree on the night of 24 February. This is a temporary form of protection that can be granted quickly, and the main facts about it are summarised below in the following languages by the Hungarian Helsinki Committee:

Magyar // Hungarian // угорська

Angol // English // англійська

Ukrán // Ukrainian // український

Orosz // Russian // російський


További tudnivalók

Az Ukrajnában kialakult helyzet kapcsán köszönjük az eddigi sok felajánlást és segítségnyújtást! A telefonon, emailben és üzenetküldőkben érkező felajánlásokat már nem tudtuk hatékonyan feldolgozni, ezért létrehoztunk egy felületet, ahol rögzíthetők. Azóta az egész országból érkeznek további felajánlások. A háttérben gőzerővel dolgozunk az oldal következő verzióján.

Ha az oldallal vagy működéssel kapcsolatban problémát észlel, kérjük, hogy jelezze a hbarkodesign@gmail.com címen!
Adatait kizárólag jótékony célra használjuk, és a kitöltés után kapott automatikus emailben található információk alapján adatait bármikor módosíthatja, törölheti. A beérkezett információkat összegyűjtjük, és összekötjük az érkező rászorulókkal vagy segítségnyújtással foglalkozó professzionális szervezetekkel.

Támogatók

Készült a www.celiranyos.hu támogatásával